Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگي فرهنگ نيوز، سريال زير پاي مادر ساخته بهرنگ توفيقي سريال ماه رمضان شبكه يك بود كه خواشي اش قبل از پخش سريال آغاز شد.

لبخند رخساره نام ابتدايي اين سريال بود، اما به با نزديك شدن به پخش سريال، نامش به زير پاي مادر تغيير كرد؛ اما حالا بايد به دنبال نسبت نام فيلم با محتوي سريال باشيم!

با توجه به حضور پرتعداد بازيگران اين سريال، حداقل انتظار اين بود كه یک مجموعه جذاب را در طول ماه رمضان دنبال کنیم ، اما متاسفانه تکرار حرکات، نوع دیالوگ، ریتم و مشابهت موسیقی به سریال هاي پشت بام تهران، مادرانه و سريال مدينه باعث شد تا مخاطب بيشتر سردرگم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خط اصلي داستان مادري است كه مي خواهد پسرش را ببيند اما اين ماجرا همراه با اتفاق هاي تلخ و بد حتی در شادترین سکانس ها(عقد و عروسی)، همراه است، و همين تلخي ها باعث شد تا این مجموعه از خط اصلي که مخاطب پیش بینی می مي كند خارج شود.

مطمئنا مخاطب سريال در ماه رمضان مي خواهد، داستان های نرم و روان و انرژی بخش ببیند نه ملغمه ای از تمام اتفاقات بد ِ ممکن در 30 قسمت.

مسئله بعدي كه اعتراض همگان از جمله منتقدان را در پي داشت، نوع ديالوگ ها در اين سريال بود؛ شاید دیالوگ های موزون و وزین در بعضی سریال ها به وزن مجموعه و اثر کمک کند اما در یک سریال امروزي و با فضای معاصر، این دیالوگ ها بیشتر حوصله سر بر هستند و براي محاطب عام غير قابل باور كه كسي كه همه او را به اسم كبابي مي شناسند به جاي حرف زدن معمولي، شاعروار صحبت كند!

مسئله ديگر نوع عشق سوال برانگيز رخساره و خليل در اين سريال بود كه حواشي از همين عشق شروع شد، نام سريال تغيير كرد، پايان بندي سريال به گفته پريوش نظريه بازيگر نقش رخساره عوض شد، حتي برخي سكانس هاي سريال هم حذف شد.

همچنين داستان برخي از شخصيت هاي داستان هم ناتمام ماند؛ اسماعيل نفر سرنوشت دخترش را در دستان آتنه مي گذارد، اما در قسمت پاياني هيچ چيزي از او نميينيم ، نه از او و نه از رخساره!

شايد هم انقدر كارگردان داستان هاي زيادي را درست كرد كه نتوانست همه را به اتمام برساند؛ و اين مشكل اكثريت سريال هاي ايراني است كه گره هاي داستان تا قسمت آخر ادامه مي يابد اما به درستي باز نمي شود.

اينكه داستان يك سريال ٣٠ قسمته انقدر براي مخاطب جاي سوال باقي بگذارد جاي بسي تامل است؛ بايد ديد واكنش سازندگان اين سريال به حواشي و سوالات زياد مخاطبان شان چيست؟!

منبع: فرهنگ نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farhangnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرهنگ نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید

به گزارش خبرآنلاین، در اینجا چهار مورد از بهترین انیمه‌های سریالی بهار امسال را معرفی کرده‌ایم؛ سریال‌هایی که انیمه‌دوست‌ها بی‌صبرانه انتظار تماشای آن‌ها را کشیده‌اند.

۱. سرزمین شنی؛ سریال (Sand Land: The Series)

بر اساس گزارش فرادید؛ این یکی از مورد انتظارترین انیمیشن‌های امسال است که خالق داستان آن آکیرا توریامای افسانه‌ای است. شخصیت اصلی سریال رائو است؛ کلانتری که در یک جهان برهوت پسا آخرالزمانی با کمک چند شیطان مرموز به دنبال منبع آب می‌گردد. آن‌ها می‌خواهند یک دریاچۀ گمشده را پیدا کنند و برای این منظور باید از خطرات شگفت و هولناک صحرا عبور کنند.

۲. باد شکن (Wind Breaker)

این از آن انیمه‌هایی است که علاقمندان ژانر اکشن و مبارزه‌ای نباید از دستش بدهند؛ داستان سریال دربارۀ دانش‌آموزی به اسم هاروکا است که تصمیم می‌گیرد به یک دبیرستان پر از خلافکار بپیوندد تا بتواند خودش را به شخصیتی قوی‌تر تبدیل کند.

۳. عروس دریایی نمی‌تواند شب شنا کند (Jellyfish Can't Swim in the Night)

این سریال داستان چهار دختر جوان را دنبال می‌کند؛ یک هنرمند که اعتماد به نفسش را از دست داده، یک خواننده، یک آهنگساز و یک یوتیوبر. آن‌ها با هم در قالب یک گروه هنری متحد می‌شوند تا برای خودشان راهی در دنیا پیدا کنند و بتوانند نسخۀ بهتری از خودشان را بسازند.

۴. کایجو شماره ۸ (Kaiju No. ۸)

این سریال شخصیتی به اسم کافکا را دنبال می‌کند؛ مردی که رویای حضور در نیروی دفاع ضد کایجو (ضد هیولا) را دارد. ابتدا به نظر می‌رسد که رویای او به خاطر بالا رفتن سنش از دست رفته باشد؛ اما دوباره قانون سربازگیری نیروی دفاع تغییر می‌کند و راه برای پیوستن کافکا باز می‌شود. اما در همین حین یک اتفاق تکان‌دهنده می‌افتد؛ یک کایجو به کافکا حمله می‌کند و او را به موجودی عجیب و متفاوت تبدیل می‌کند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900923

دیگر خبرها

  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند