Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقازاده توانست به صورت همزمان و تاحدی هم اندازه، از حیث کارگردانی و از لحاظ کیفیت بازیگری، عناصر لازم برای جذب مخاطب را در خود داشته باشد.

گروه فرهنگ وهنر خبرگزاری آنا، حسین نادریان ـ سریال «آقازاده» به نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی یکی از مجموعه‌های پرمخاطب و البته خبرساز شبکه نمایش خانگی در چند ماه اخیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آقازاده» که از هفته اول تابستان امسال وارد شبکه نمایش خانگی و بسترهای اینترنتی پخش فیلم شد، چهارمین همکاری حامد عنقا و بهرنگ توفیقی پس از سریال‌های تلویزیونی  «انقلاب زیبا»، «پدر» و «بر سر دوراهی» است و فارغ از حواشی چند هفته اخیر که بحول محور سکانس جنجالی مواجهه حامد و راضیه و مجاری آش و شکلات! ایجاد شد باید گفت آقازاده اثری است که در محتوا جسورانه و به‌روز عمل کرده و در فرم هم از استانداردهای سریال‌سازی در کشورمان بالاتر است و علی رغم برخی ایرادات نمی توان از ضرباهنگ قوی و گره افکنی‌های به موقع در شیوه روایت آن غافل شد.

تدوین غیرخطی و شیوه نامتعارف روایت داستان که حداقل برای مخاطبان عام سریال‌های ایرانی تازگی دارد کاملاً در خدمت فضای پرتنش داستان سریال است. اینسرت‌های به اندازه و به موقع و نماهای متناسب با محتوای سکانس‌ها همدلی و همراهی مخاطب را  برمی‌انگیزد. تصویربرداری سریال  کیفیتی قابل‌توجه دارد و از  خودنمایی‌های بیهوده و  تازه مرسوم شده در سینما و تلویزیون ایران در آن خبری نیست.

شاید یکی از نقاط قوت سریال را باید در معرفی یک چهره جدید و ناشناخته برای ایفای یکی از نقش‌های اصلی  سریال دانست. «پردیس پورعابدینی» بازیگر 20‌ساله‌ای که در این مجموعه نقش راضیه و به تبع آن نیمه دیگر این شخصیت یعنی مانلی را ایفا می‌کند در اولین تجربه تصویری خود در کنار  مجموعه‌ای از بازیگران باتجربه و ستاره‌های فعلی و پیشین سینما و تلویزیون ایران نقش سنگینی را ایفا می‌کند.

با این حال او به خوبی توانسته  از عهده این مسئولیت برآید. پورعابدینی سال گذشته در نمایش «قصه ظهر جمعه» به کارگردانی نسیم ادبی بازی داشت و  طبق گفته خودش حضور بهرنگ توفیقی در یکی از شب‌های اجرا بهانه‌ای شد تا او برای حضور در آقازاده انتخاب شود. به این ترتیب پورعابدینی را نیز می‌توان همچون ریحانه پارسا  که در سریال «پدر» یک شبه ره  صدساله را طی کرد، جدیدترین کشف بهرنگ توفیقی دانست که در گفتگو با فریدون جیرانی نیز درباره نحوه یافتن او صحبت کرده بود.

حال باید دید که این بازیگر جوان در ادامه راه خود چه مسیری را طی خواهد کرد و آیا همچون ریحانه پارسا فعالیت هنری را همراه با  حواشی آن می پسندد و یا این که ترجیح می‌دهد در فضایی آرام و بدون هیاهو به کار خود ادامه دهد.

سینا مهراد هم در دومین همکاری خود با حامد عنقا پس از سریال پدر این بار نیز نقش «حامد» به عنوان شخصیت مثبت داستان را ایفا می‌کند با این تفاوت که حامد در آقازاده برخلاف «پدر» به اقتضای شغلش به پختگی بیشتری رسیده و باتجربه تر شده است. با این حال این تکرار نقش که خود مهراد در گفتگویی با مجله همشهری جوان آن را تأیید و حاصل یک برنامه‌ریزی از سوی خودش و حامد عنقا  می داند، گاهی به افراط رفته و مخاطب را دچار دلزدگی می کند.بخشی از این موضوع به متن و طراحی شخصیت حامد بازمی‌گردد اما با هر دلیل و توجیهی نمی‌توان نقش مهراد را در ایجاد این وضعیت نادیده گرفت.

در نیمه دیگر داستان و در اردوگاه شخصیت‌های منفی داستان، بیش از هرچیز باید به بازی خوب و پر انرژی امیر آقایی در نقش «نیما بحری» اشاره کرد. آقایی پس از درخشش در فیلم «شنای پروانه» که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره سی و هشتم فجر را هم برایش به ارمغان آورد، در این سریال هم بازی درست و به اندازه‌ای دارد. او در سال های گذشته، گام به گام مسیر بازیگری خود را تا رسیدن به قله طی کرده و در آقازده هم با مهارت کامل  و به شکلی همزمان، جاه‌طلبی و آشفتگی شخصیت  نیما را به مخاطب ارائه می‌دهد؛ به گونه‌ای که می‌توان او را ستاره سریال و شخصیت پرچالش و چندلایه ماجرای آقازاده دانست.

تجربه بازی در آقازاده برای بازیگرانی همچون کامبیز دیرباز و نیکی کریمی نکته تازه‌ای را همراه نداشته و به اصطلاح تماشاگر را غافلگیر نمی‌کند. از سوی دیگر، امین حیایی توانسته پس از ایفای نقش در شخصیت‌هایی برونگرا طناز و خشن در سال‌های اخیر، این بار در قامت وکیلی خوش‌پوش، کم حرف و محافظه‌کار درخشان ظاهر شود. هر چند به نظر می‌رسد در قسمت‌های بعدی باید منتظر زوایای دیگری از شخصیت «بهروز بهرامی» باشیم.

در مجموع باید گفت آقازاده توانست به صورت همزمان و تاحدی هم اندازه  از حیث کارگردانی واز لحاظ کیفیت بازیگری، عناصر لازم برای جذب مخاطب را در خود داشته باشد. حال باید منتظر قسمت‌هایی بعدی ماند و دید که سازندگان این سریال برای مخاطبانشان چه برگ‌های برنده تازه‌ای را رو خواهند کرد.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: امیر آقایی شبکه نمایش خانگی بهرنگ توفیقی سریال آقازاده حامد عنقا بهرنگ توفیقی حامد عنقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد

پلتفرم «فیلیمو» با گذشت دو روز از ابلاغیه شورای مجوز ساترا مبنی بر ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» به پخش این سریال ادامه می‌داد که سر انجام شامگاه ۱۰ اردیبهشت پخش این سریال را متوقف و از خروجی خود حذف کرد.

به گزارش برنا؛ شب گذشته ۱۰ اردیبشهت ماه «فیلیمو» دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکو‌های نمایش خانگی ایران، «فیلیمو» هم این سریال را از روی خروجی خود حذف کرد.   ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در سکو‌های شبکه خانگی  معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا ضمن تائید خبر ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در سکو‌های شبکه خانگی، اظهارداشت: پخش سریال های خارجی در پلتفرهای داخلی پس از انتشار مورد بررسی قرار می‌گیرند و اصطلاحا سریالهای خارجی مشمول ممیزی پسینی هستند، به همین دلیل انتشار سریال مصری «حشاشین» از امروز توسط معاونت پایش و نظارت ساترا بر اساس رای و نظر شورای صدور مجوز ساترا ممنوع اعلام شد.    محمدصادق افراسیابی در خصوص دلایل ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در شبکه های خانگی داخلی، گفت: پخش این سریال به دلیل تحریف وقایع تاریخی و نشان دادن چهره‌ای نادرست از ایرانی ها از سوی ساترا ممنوع اعلام شد.   گفتنی است کانال اطلاع رسانی ساترا در پیام رسان داخلی به نقل از مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا نوشت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • قرعه‌کشی جام حذفی؛ سپاهان به گربه‌سیاه خورد
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!