Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بازیگری که با بازی در فیلم سینمایی «دوران عاشقی»، به خوبی توانست در کنار لیلا حاتمی و شهاب حسینی گلیم خود را از آب بیرون بکشد و سپس با بازی در سریال «شهرزاد» نامش را بیش از پیش بر سر زبان‌ها انداخت. این روز‌ها مینا وحید مشغول بازی در سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی مجید مولایی و کامبیز دارابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی اجتماعی-خانوادگی که قصه آن در فضای معاصر می‌گذرد و وحید در آن در نقش یکی از شخصیت‌های محوری قصه که پزشکی جراح است، ظاهر شده. همین نقش آفرینی بهانه‌ای شد تا با او  درباه این سریال و فعالیت‌های اخیرش به گفتگو بپردازیم.

کمی درباره نقش تان در سریال «افرا» و کیفیت فیلمنامه توضیح دهید و اینکه این همکاری چطور شکل گرفت؟
من در این سریال نقش پزشک جراحی را بازی می‌کنم که بلندپرواز است و بسیار شبیه خیلی از زنان تحصیلکرده و مستقل جامعه امروزی که به فردیت خودشان فکر می‌کنند. زمانیکه آقای توفیقی و آقای مولایی (یکی از تهیه کنندگان سریال) با من در این رابطه تماس گرفتند و چندین قسمت از فیلمنامه را برایم فرستادند تا قسمت ۳-۴ آن را مثل یک فیلمنامه خواندم، اما در ادامه نثر و دیالوگ‌های زیبا، دوست داشتنی و اصولی آن جذبم کرد و دیگر مثل یک رمان عالی یک نفس آن را خواندم. علاوه بر فیلمنامه، سایر عوامل گروه هم حرفه‌ای بودند و از آنجا که قبلا هم با آقای مولایی کار کرده بودم با کمال میل بازی سریال «افرا» را پذیرفتم.

کار با بهرنگ توفیقی چه ویژگی‌هایی دارد و او روی چه مواردی تاکید و تمرکز بیشتری دارد؟
بهرنگ توفیقی کارگردان صبوری است که منشی دوست داشتنی دارد. ما در همان ابتدای کار با هم به توافقی کلی راجع نقش مهتاب رسیدیم و او در ادامه دست من را به عنوان بازیگر باز گذاشت که نقطه نظراتم را در نقشم به کار ببندم. بهرنگ توفیقی خیلی به من آرامش می‌دهد که حتی بتوانم با خیال راحت اشتباه کنم یا اینکه بازی‌های ریزی که بدون مشورت با ایشان به کاراکتر مهتاب اضافه می‌کنم را دوست دارد و تاییدش می‌کند. این ویژگی‌های او گویای آن است که یک کارگردان چقدر روی نقش‌های سریالش مسلط است.

پیش بینی تان درباره بازخورد سریال چیست؟
در سینما و تلویزیون هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. چه بسیار فیلم‌ها و سریال‌هایی که همه فکر می‌کردند اتفاق‌های عجیب و غریبی برایشان می‌افتد، اما نیفتاد و متقابلا چه بسیار فیلم‌ها و سریال‌هایی که فکر می‌کردند اصلا دیده نشود، اما از اقبال بالایی برخوردار شد! بنابراین هیچ چیز قابل پیش بینی نیست، اما در مورد سریال «افرا» می‌توانم به جرات بگویم که تمام شاخصه‌های یک سریال خوب و استاندارد را دارد و چنانچه تمام مراحل ساخت و پخش آن هم درست پیش برود، می‌توان انتظار رضایت مردم را داشت.

کار در شرایط کرونایی چه مشکلاتی بویژه برای بازیگران ایجاد کرده است؟
به هر حال کار در شرایط کرونا نگرانی‌های خودش را دارد، اما خوشبختانه فیلمبرداری سریال ما در شهرستان است و کلا وضعیت شهرستان‌ها به نسبت از تهران بهتر است. تمام عوامل سریال «افرا» به غیر از زمان فیلمبرداری در هتل هستند و رفت و آمد غیر ضروری به داخل شهر ندارند، اما خب قطعا استرس‌های یک بازیگر در این شرایط زیاد است. چون جلوی دوربین نمی‌تواند ماسک بزند. به هر حال شاید کرونا تا سال‌ها با ما بماند و نمی‌توان زندگی را متوقف کرد. ما باید راهی پیدا کنیم که در این وضعیت بتوانیم به زندگی مان ادامه دهیم.

با اینکه آغاز کار و شهرت شما در سینما رقم خورد، اما در ادامه در تلویزیون موفق‌تر هم بودید. این اتفاق و برنامه ریزی برای حضور در هر دو عرصه را چطور پیش برده اید؟
بله، من کارم را با سینما و فیلم «دوران عاشقی» به کارگردانی علیرضا رئیسیان و بعد «کفش هایم کو» به کارگردانی کیومرث پوراحمد آغاز کردم، اما همزمان در سریال «شهرزاد» هم بازی می‌کردم. اینطور نبود که بخواهم مدیوم‌ها را از یکدیگر تفکیک کنم. البته زمان اکران فیلم «کفش هایم کو» پدرم فوت کرد و من دچار شوکی شدم که نتوانستم ۲ سال کار کنم. بعد از آن در سریال «بانوی عمارت» بازی کردم و همزمان با این سریال، فیلم «بعد از تو» به کارگردانی و نویسندگی فرهاد نجفی را بازی کردم که به خاطر بازی در آن، جایزه بهترین بازیگر زن سیزدهمین جشنواره فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو را گرفتم؛ بنابراین همیشه کار در سینما و تلویزیون را همزمان باهم جلو بردم و برای ادامه مسیرم برنامه ریزی ام برای کار فقط و فقط بازی در فیلم خوب است.

از دیگر فعالیت‌های اخیرتان هم بگویید؟
الان که کماکان مشغول فیلمبرداری سریال «افرا» هستیم. چند پیشنهاد خوب دیگر هم دارم که متاسفانه یکی-دو تای آن‌ها نمی‌توانند منتظر اتمام بازی من در این سریال شوند و مشغول ساخت شدند، اما یک فیلم سینمایی هست که قرار است تا بهار منتظر شوند که با هم آن را کار کنیم. همچنین منتظر اکران آنلاین فیلم «بعد از تو» با نام بین المللی «یک شب در تهران (One Night in Tehran)» هستم که بسیار فیلم خوب و بی نقصی است و از طرفی دیگر نگارش سیناپس یک فیلم سینمایی را در دست دارم.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازیگر معروف بازیگر زن فیلم سینمایی سریال تلویزیونی بهرنگ توفیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • حواشی حضور مهران رجبی در سریال پایتخت
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • جمله عجیب کاپیتان استقلال به وحید امیری پس از خراب کردن پنالتی
  • تبریک عاشقانه به مناسبت تولد بهرام رادان + عکس
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • حسن‌زاده: می‌خواهیم در جام جهانی تیم‌ها را سورپرایز کنیم
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی