Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@16:46:18 GMT

محمد صادقی: می‌خواستم جذاب باشم حتی اگر بمیرم!

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۳۶۷۵

محمد صادقی: می‌خواستم جذاب باشم حتی اگر بمیرم!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، این بازیگر جوان که با مجموعه در حال پخش «افرا» اولین بار است در قاب تلویزیون ظاهر شد و پیشتر در سریال «مانکن» در نقش برادر محمدرضا فروتن بازی کرده بود، درباره جذابیت های کاراکتری مانند «پیمان» برای مخاطب و اینکه چطور راضی شد نقشی را بازی کند که در اوج رسیدن به جذابیتِ داستان فوت می کند؟ خاطرنشان کرد: برای نقشم در سریال «افرا» بیان همین تک واژه ی «چه حیف شد!» از سوی مخاطب، زیباست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیف شدن بخشی از زندگی همه ماست. به عنوان اولین تجربه کاری ام در یک سریال تلویزیونی، ترجیحم این بود که جذاب باشم، هرچند غم انگیز و به قول مخاطب حیف شوم؛ ولی در عین حال درست تر و واقعی تر در ذهن مخاطب گنجانده شوم.

این بازیگر ادامه داد: فکر می کنم پیچی که در قصه ایجاد شد کاملا درست بود؛ در واقع من به کمک نویسندگان این سریال که ژانر را به خوبی می شناختند و به خصوص با همراهی بهرنگ توفیقی، کاراکتری از پیمان ساختم که حیف شود. بیشترین ترجیحم در «افرا» تاثیری گذاری در میان مخاطبان بود.

صادقی سپس درباره آشنایی اش با بهرنگ توفیقی، کارگردان سریال «افرا» توضیح داد: من و آقای توفیقی یک پل مشترک با هم داریم و آن، کامبیز دارابی، تهیه کننده مجموعه است که درواقع برادرزاده بهرنگ توفیقی است و خیلی پیش تر از این مجموعه، کارهای تئاتر مرا دیده بود و با هم کار کرده بودیم. از طرفی دیگر فکر می کنم سریال «مانکن» نیز دلیل دوم انتخاب من به عنوان نقش پیمان از سوی بهرنگ توفیقی بود که احتمال می دهم نقشم را در آنجا دیده بود و از همان جا در ذهنش بود که مرا برای این کار انتخاب کند. زمانی هم که از سوی ایشان دعوت به کار شدم، وقتی داستان را برایم تعریف کرد خیلی خوشم آمد. بعد از همکاری با او متوجه شدم که در کارهایش همیشه قصه را درست، به اندازه و دقیق تعریف می کند و من واقعا «افرا» را پسندیدم و متوجه شدم اعتماد میان من و توفیقی صد درصدی است.

بازیگر نقش آبتین در سریال نمایش خانگی «مانکن» با بیان اینکه پیمان در «افرا» کاراکتر متفاوتی است، گفت: با وجودی که خودم هم مطمئن بودم از پس کار برمی آیم و می توانم کاراکتر خوبی از پیمان بسازم، اما آقای توفیقی به عنوان کارگردان که مهندسی کار را برعهده داشت، واقعا به من امیدواری داد و کمکم کرد. سرصحنه، با حضور بهرنگ توفیقی همه چیز در لحظه و واقعا درست برایمان شکل می گرفت و این مدل کار کردن برایم خیلی شیرین و جذاب بود.

او در بخشی دیگر در پاسخ به اینکه برای ایفای نقشش در «افرا» چقدر سعی کرد تا به کاراکتر پیمان به لحاظ شخصیتی نزدیک شود تا بازی اش طبیعی تر جلوه کند؟ اظهار کرد: کاراکتر پیمان نه تنها به من، بلکه به خیلی از آدم ها حتی ۳۰ یا ۴۰ ساله ها هم نزدیک است به دلیل اینکه شکل رابطه پیمان و مائده از آن دسته روابطی است که احتمالا همه جوانان خودشان داشته اند یا حداقل بسیار در اطرافشان دیده اند. رابطه هایی که همراه با نوعی سرمستی بی خیالی و سرخوشی همراه است، انگار همه چیز را در خودشان حل کرده اند و به شوخی گرفته اند. من شخصا خیلی به این قضیه فکر کردم، شاید نگاه شخصی من از تعریف عشق و رابطه عاطفی و خیلی مسائل دیگر با کاراکتر پیمان زمین تا آسمان تفاوت داشته باشد اما من یک بازیگرم و کارم همین است که خودم را در موقعیت کاراکتر قرار بدهم. در سریال «افرا» هم به واسطه یکسری عواطف که در خودم زنده کردم تمام تلاشم را به کار بستم تا برای مخاطب باورپذیر باشم.

بازیگر سریال «افرا» درباره ایفای نقش مقابل مهدی سلطانی در نقش پدرش، یادآور شد: آشنایی ام با آقای سلطانی به تئاتر برمی گردد و ما از قبل «افرا» با هم آشنا شده بودیم و در چندین کار تئاتری کار کردیم؛ بنابراین حضور ایشان در کنارم واقعا حس خوشایندی برایم داشت.

صادقی در بخشی دیگر از این گفت و گو درباره دشواری های کاری در دوره کرونا و اینکه در طول مدت همکاری اش با پروژه «افرا» واکسینه شده بودند؟ خاطرنشان کرد: در حقیقت حین انجام کار یکی دوبار به ما اعلام کردند که برای واکسن اقدام کنیم که من خودم هم فرصت نکردم و هم اینکه کمی مردد بودم اما در هرصورت به تازگی دُز اول واکسن را تزریق کردم. راستش من ترجیح می دهم خیلی کرونا را نبینم و اجازه ندهم در من حساسیت ایجاد کند. البته برای رفتن به مکان های شلوغ حتما رعایت می کنم.

بازیگر سریال «افرا» در پایان گفت: کاملا قبول دارم که متاسفانه کرونا در همه کارها دشواری هایی را ایجاد کرده است؛ به خصوص در حوزه تئاتر و سینما خیلی آسیب وارد کرده است. تلویزیون و شبکه نمایش خانگی در هر صورت کارش را با کرونا ادامه داد و توانستند خودشان را حفظ کنند اما من واقعا دلم برای سینما و تئاتر می سوزد؛ چراکه خودم خیلی سریال بین نیستم و بیشتر به سینما و تماشای فیلم های سینمایی علاقه دارم و اولویت اولم سینما و تئاتر است، به همین خاطر بیشتر نگران این حرفه هستم؛ البته ممکن است با این اتفاق این دو حرفه با پتانسیل بیشتری به کار بازگردند چون به نظرم طی این مدت متوجه شده اند که دیگر مردم به هرچیزی نمی خندند و با هرچیزی هم گریه نمی کنند؛ بنابراین بعد از کرونا با تغییراتی اساسی رنگ تازه ای به خود می گیرند و بازمی گردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد اعمال ماه صفر محمد صادقی بازیگر سریال افرا مجموعه تلویزیونی اربعین 1400 پنجشیر فهیم دشتی بیژن عبدالکریمی عباس انصاری فرد اعمال ماه صفر بهرنگ توفیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!

رسول جزینی که در سه المپیک لندن، ریو و توکیو عضوی از کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی ایران بوده و سهم به‌سزایی در افتخارآفرینی این رشته داشت، در گفت‌وگو با ایمنا مروری بر هت‌تریک حضور او در بزرگ‌ترین فستیوال ورزشی دنیا دارد و از وضعیت این‌روزهای کشتی کشور و اصفهان می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، همیشه برایمان سوال است چطور او که روزی رفیق گرمابه و گلستان بزرگانی چون محمد بنا بوده است حاضر شده از کنار گود کشتی مسابقات المپیک و قهرمانی جهان بگذرد و در زادگاهش مشغول پرورش نسل جدید کشتی ایران باشد. رسول جزینی متولد آذر ۱۳۵۵ در اصفهان، کشتی گیر فرنگی‌کار است. وی طلای مسابقات غرب آسیا ۱۹۹۷ در وزن ۹۷ کیلوگرم را کسب کرده است و سابقه همراهی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در سه المپیک لندن، ریودوژانیرو و توکیو را در کارنامه دارد.

سی و سومین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، طی روزهای بیست‌وهفتم و بیست‌وهشتم فروردین در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد و در پایان سعید اسماعیلی در وزن ۶۷ کیلوگرم، ناصر علیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند.

پویا دادمرز در وزن ۵۵ کیلوگرم، محمدرضا رستمی در وزن ۷۲ کیلوگرم و رسول گرمسیری در وزن ۸۲ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند و امیررضا ده‌بزرگی و ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم نیز به مدال برنز رسیدند. در رده بندی تیمی ایران مقتدرانه و با کسب ۲۰۰ امتیاز، به‌عنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قرقیزستان با ۱۴۴ امتیاز و ژاپن با ۱۴۲ امتیاز دوم و سوم شدند.

با توجه به پشت سر گذاشتن مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک همچنین پیش رو بودن المپیک پاریس ۲۰۲۴ شاید بتوان گفت رسول جزینی از معدود افرادی است که می‌تواند نظری کارشناسانه در خصوص شرایط تیم ملی کشتی فرنگی داشته باشد. رسول جزینی که یک‌سالی است چالش جدیدی را در زادگاهش آغاز کرده است طی روزهای گذشته با حضور در خبرگزاری ایمنا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود که مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید

ایمنا: از محمد بنا چه خبر، اطلاعی از وی دارید؟

جزینی: محمد بنا نیز مثل همه در حال گذران زندگی است نباید فراموش کنیم زندگی ادامه دارد و کشتی بخشی از زندگی است. به نظر من، بنا در حال حاضر فقط کشتی را دنبال می‌کند. در گذشته بیشتر زمانش را برای کشتی صرف می‌کرد، اما در حال حاضر این زمان را برای خانواده و فرزند کوچکش که بیشتر به پدر احتیاج دارد صرف می‌کند.

ایمنا: آیا بنا ندارید از محمد بنا برای حضور در تمرینات دعوت نمی‌کنید؟

جزینی: فکر نمی‌کنم محمد بنا دیگر به فضای کشتی ورود کند، اما ایده خوبی است که به آن فکر نکرده بودم. اگر امکانش به وجود داشته باشد حتماً پیشنهادش را مطرح می‌کنم. محمد بنا زمانی که به طور مستقیم در کشتی حاضر نیست در فضاهایی که به کشتی مربوط است کمتر ظاهر می‌شود اگر بتوانم حتماً این کار را می‌کنم، امیدوارم دعوت ما را قبول کند.

ایمنا: هفت سال از حضور شما در شورای شهر اصفهان می‌گذرد، با شنیدن نام شورای شهر اصفهان چه تصویری به ذهنتان خطور می‌کند؟

جزینی: جدای از زمان‌هایی که برای مردم خدمتی انجام می‌دادیم و گره‌ای باز می‌کردیم، برای من قسمت خوبی از زندگی‌ام نبود. در آن مدت چهار ساله به واسطه دل‌مشغولی‌های زیاد و مسئولیت بزرگی که بر دوش داشتم، نسبت به دیگر سال‌های زندگی بسیار اذیت شدم. کارهای بزرگی در نظر داشتیم که با پیگیری‌های زیاد و با شرایط ویژه توانستیم انجام دهیم.

ایمنا: به عنوان عضو سابق شورای شهر، به نظرتان وظایف شورای شهر و شهرداری در راستای پیشرفت ورزش همگانی چیست؟

جزینی: به نظر من شهرداری امکانات خوب و مطلوبی برای توسعه ورزش همگانی دارد. ورزش همگانی می‌تواند پایه و اساس ورزش قهرمانی باشد زیرا این دو مقوله علت و معلول‌اند. ورزش قهرمانی با الگوسازی و کسب افتخارات می‌تواند باعث پیشرفت و افزایش توجهات به ورزش همگانی شود. اگر ورزش همگانی نهادینه شود خانواده‌ها با ورزش بیشتر آشنا می‌شوند و فرزندان را به سمت ورزش حرف‌های و قهرمانی سوق می‌دهند.

شهرداری با توجه به امکاناتی که دارد می‌تواند خیلی بهتر از این خدمات ارائه دهد و مردم را به ورزش تشویق و ترغیب کند. علت اصلی استفاده کمتر از امکانات شهرداری شاید به تعامل نداشتن هیئت‌های ورزشی باز می‌گردد. هیئت‌های ورزشی منفعل عمل می‌کنند در صورتی که می‌تواند خیلی فعال‌تر باشند و با کمک و استفاده از امکانات شهرداری اتفاقات بهتری را رقم بزنند. با شناختی که از عوامل ورزشی شهرداری اصفهان دارم، آماده همکاری با تمامی هیئت‌های ورزشی هستند. آنچه که دیده نمی‌شود فعالیت و مطالبه‌گری هیئت‌های ورزشی است.

ایمنا: چه پیشنهادی برای رسیدن ورزش همگانی به نقطه اوج و هدف غایی آن دارید تا از کلیشه‌ها دور شود؟

جزینی: توسعه و همه گیرکردن ورزش همگانی برای آشنایی عموم مردم با ورزش و کشف استعدادهای ورزشی، وظیفه اداره ورزش و جوانان است. بازوهای اصلی اداره ورزش و جوانان که مستقیماً وظیفه قهرمان پروری دارند هیئت‌های ورزشی هستند و باید با استفاده از امکانات شهرداری ضمن همه‌گیر کردن رشته‌های ورزشی قهرمان پروری انجام دهند.

ایمنا: علت دور ماندن کشتی استان اصفهان از کشتی کشور را چه می‌بینید؟

جزینی: علل مختلفی روی این موضوع تأثیر گذار است، اما یکی از بزرگترین علت‌ها حضور مدیران ضعیف در این ورزش است. به نظر من بزرگترین ضربه‌ای که کشتی اصفهان خورد حضور مدیران ناکارامد را در رأس آن می‌دانم. مدت زیادی کشتی اصفهان درگیر چنین افرادی بود و هنوز هم ارتعاش اتفاقات ناگوار قبل وجود دارد. انشاالله با تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد آثاری از خرابی‌های گذشته باقی نماند.

جا دارد از مصطفی میرزایی، رئیس هیئت کشتی استان تشکر کنم. میرزایی دلسوزانه و پدرانه در راه پیشرفت و اعتلای کشتی استان تلاش می‌کند. افرادی هستند که به دلیل اختلاف سلیقه و موضوعات غیر ورزشی از وی ایراد می‌گیرند. به شخصه اختلاف سلیقه زیادی با میرزایی دارم، اما باید واقع بین بود و منصفانه نظر داد. در زمان سکان‌داری وی از نظر زیرساختی و عمرانی همچنین کسب موفقیت‌های تیمی و انفرادی در مسابقات و در کل موفقیت نسبی نسبت به گذشته کسب شده است. به نظرم نمره قبولی را می‌توان به میرزایی داد.

ایمنا: با شنیدن نام المپیک چه حسی پیدا می‌کنید؟

جزینی: المپیک قله ورزش است. طلای المپیک قله آرزوهای یک کشتی‌گیر، مربی و همه افرادی که در ورزش حضور دارند است. هر زمان اسم المپیک را می‌شنوم جای خالی نمایندگان کشتی اصفهان در کشتی و المپیک در ذهنم نقش می‌بندد. من سالیان سال در کنار تیم ملی بودم و سه المپیک را تجربه کردم، اما دریغ از یک همشهری و هم استانی که بتوانم هرچه که در توان دارم را در طَبق اخلاص برایش نمایان کنم تا بالاترین افتخار ورزشی دنیا را برای اصفهان کسب کند. ما در ورزش کشتی حرف‌های بسیاری داریم و در المپیک همیشه قوی بوده‌ایم، اما متأسفانه اصفهان از این نقطه قوت کشور دور است.

ایمنا: در المپیک یک «سالتوی» خاطره‌انگیز اجرا کردید، بعد از چند سال آیا هنوز نیز توانایی اجرای چنین فنونی را دارید؟

جزینی: در همان زمان نیز آمادگی لازم برای سالتو زدن را نداشتم، بنا به جو و شرایطی که بود و میزان خوشحالی که داشتم، اتفاق افتاد. اگر عکس و فیلم‌های المپیک را نگاه کنید، متوجه می‌شوید که با عینک، ساعت و لباس نامناسب این حرکت را زدم. این حرکت سالتو یا لحظه‌ای که هادی ساروی را بر دوش انداختم چیزی نبود که برایش برنامه‌ریزی کرده باشم در لحظه اتفاق افتاد.

این لحظات از قبل پیش‌بینی نشده و بدون فکر بودند. واکنش‌هایی که از فرط خوشحالی «فی البداهه» رخ داد و ماندگار شد. وقتی به این تصاویر نگاه می‌کنم تداعی خاطرات می‌شود. امیدوارم افراد و کشتی‌گیرانی که در شهر و استان اصفهان فعالیت می‌کنند به چنین افتخاراتی برسند.

ایمنا: در سه دوره به عنوان مربی المپیک در کنار تیم ملی کشتی فرنگی بودید، چه زمانی سکان تیم ملی کشتی فرنگی را به عنوان سرمربی در دست می‌گیرید؟

جزینی: موقعیت‌های زیادی وجود داشت تا به عنوان سرمربی به تیم ملی خدمت کنم، اما واقعیت این است که در حال حاضر هدفی جز کمک به رشته کشتی در استان و شهرم، ندارم. اعتلای کشتی استان چالشی ست که پیش روی خود می‌بینم. به نظر افراد زیادی رساندن کشتی اصفهان به نقطه عالی و درخشش در سکوهای جهانی و المپیک نشدنی است، اما انشااله انجام خواهد شد. به دنبال نفر اول تیم ملی بودن نیستم زیرا موقعیت این اتفاق سال‌های سال برایم وجود داشت اما به علل مختلف قبول نکردم.

ایمنا: پس از رساندن کشتی استان اصفهان به مقصود نهایی در کنار تیم ملی خواهید بود یا خیر؟

جزینی: انسان در زمان‌های مختلف بنا به شرایط و اتفاقات تصمیمات مختلفی می‌گیرد. در حال حاضر به هیچ وجه حتی به سرمربی‌گری تیم ملی فکر نمی‌کنم اما از فردا و آینده اطلاعی ندارم. فردی نمی‌تواند پیش بینی کند چه چیزی رخ می‌دهد. اگر احساس کنم حضورم در تیم ملی می‌تواند روی کشتی شهر اصفهان تأثیر داشته باشد شاید قبول کردم.

ایمنا: در همه المپیک‌ها، بیشترین نماینده از کشتی و بعد وزنه برداری بوده است و برای المپیک پاریس نیز بیشترین سهمیه توسط کشتی‌گیران کسب شده و انتظارات و فشارها از کشتی بالا افزایش یافته است. آیا این وضعیت و فشارها را بر کشتی‌گیران به حق می‌بینید؟

جزینی: زمانی که فرزند بزرگ خانه باشی ریاضت‌ها به دوشت میفتند؛ کشتی نیز فرزند بزرگ ورزش کشور است. اکثر رشته‌ها به صورت سینوسی موفقیت کسب کرده‌اند، اما کشتی همیشه بوده و یک خط رو به جلو را دنبال کرده است. کشتی را ورزشی است که آبروی ایران را در المپیک حفظ می‌کند.

توقع مردم بیجا نیست زیرا مردمان ایران کشتی دوست هستند و کشتی ورزش ملی و آئینی ماست. هر کجای دنیا رفته‌ام اکثر مردم کشتی را دوست داشته‌اند. از زمانی که هابیل و قابیل با یک دیگر کشی گرفتند در جان آدمیان فرو رفت و محبوب شد. از طرف مردم کسب مدال‌های متعدد و خوش رنگ خواسته زیادی نیست، اما اگر مسئولان این انتظار را داشته باشند وضعیت متفاوت است.

سهم بودجه و امکاناتی که کشتی از ورزش کشور دارد نسبت به ورزش‌هایی که هیچ دستاوردی در سطح بین‌المللی نداشته‌اند ناچیز است، به همین علت هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد ولی مردم حق دارد که به هر شکلی از کشتی و کشتی‌گیران انتظار داشته باشند و خواسته‌هایشان به حق است.

مقایسه کشتی با ورزش‌های دیگر فرار رو به جلو است. فوتبال، والیبال، بسکتبال و ورزش‌هایی از این قبیل تبدیل به صنعت شده‌اند. در رشته کشتی، ورزشکار ملی‌پوشی وجود ندارد که دغدغه شغل و درآمد و مسائلی از این قبیل را نداشته باشد. اگر همت شخص علیرضا دبیر و ارتباطات وی نبود کشتی‌گیران از نظر معیشتی در وضعیت مناسبی قرار نداشتند. جای شکرش باقی است که مدیری لایق در فدراسیون حضور دارد و جور دیگر مدیران که قیاس‌های اشتباهی در مورد کشتی دارند، را می‌کشد.

کد خبر 748681

دیگر خبرها

  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • گفتگو با ستاره 19 ساله خاص‌ترین تیم جام حذفی
  • نشان دادن کولبرها، «نون خ ۵» را جذاب کرد/تصمیمی برای ساخت فصل بعد وجود ندارد
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید
  • لواندوفسکی: تا زمانی که از نظر جسمانی آماده باشم، به جدایی از بارسلونا فکر نمی‌کنم
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!